Verhuur

Indien u portofoons, mobilofoons, relais/steunzenders en/of ander materiaal huurt, krijgt u te allen tijde een gedegen advies van ons. Bij huur zijn de volgende condities van kracht betreffende kleinverbruik:

  • Minimale tijdsduur: 1 dag
  • Minimale afname: 2 stuks
  • Bedragen zijn exclusief 21% BTW

Zekerheid door service

Van Rijssen Telecom levert hoogwaardig communicatiemateriaal. Alles wordt geprogrammeerd geleverd. Vervolgens verzekeren wij met onze service dat de functionaliteit beschikbaar blijft. In samenspraak met u stellen wij een offerte op welke geen enkele ruimte laat voor misverstanden.

Cursus radiocommunicatie

In de cursus radiocommunicatie leert u ondermeer om met behulp van communicatieapparatuur een goede communicatie te bewerkstelligen. Ook leert u om goed met deze apparatuur om te kunnen gaan. 
Hierbij wordt niet alleen de theorie die hiervoor benodigd is behandeld, maar wordt deze ook in de praktijk gebracht zodat u aan het einde van deze cursus in staat bent om goed en zorgvuldig met communicatieapparatuur om te gaan.
Naast deze basiscursus bieden wij de mogelijkheid van herhalingslessen die nodig zijn om up-to-date te blijven wat het hanteren van communicatiemateriaal betreft.

Algemene voorwaarden

Voor alle door Van Rijssen Telecom geleverde diensten gelden de algemene voorwaarden. Bij aangaan van willekeurig welke overeenkomst met Van Rijssen Telecom geldt dat de klant geacht wordt bekend te zijn met deze voorwaarden.